Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat | Les Elektrisch

Waarom leren rijden in een type auto die straks niemand meer kan en wil kopen?

Beter voor het milieu, beter voor je portemonnee

Les Elektrisch is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en krijgt medewerking van de BOVAG, Vereniging Elektrische Rijders en Vereniging Rijschool Belang.

Waarom? Omdat we allemaal samen de uitstoot door het wegverkeer (27 procent van het geheel!) in rap tempo moeten terugbrengen. En dat lukt niet als aspirant-bestuurders blijven lessen in een brandstofauto. Dan wordt brandstof vanaf het eerste stuurmoment hun standaard en dat terwijl het Nationale EV en Berijdersonderzoek 2020 van de Vereniging Elektrische Rijders leert dat 93 procent van de Nederlandse elektrische rijders nooit meer terug wil naar een brandstofauto. Waarom dan niet gelijk tijdens de rijopleiding in de elektrische auto?

Scrambled Ads heeft als mede-eigenaar van Van Brandt de brand identity ontwikkeld, gevolgd door de campagnes voor rijschoolhouders en aspirant-bestuurders. Daarnaast organiseerden wij webinars en roadshows. Voor de twijfelaars ontwikkelden wij een TCO (Total Cost of Ownership) en werd er de mogelijkheid geboden om een week gratis in een elektrische lesauto proef te rijden.

Vragen of meer info over deze case?
Neem contact met ons op. Wij vertelen je graag meer over onze aanpak voor Les Elektrisch.

White paper Les Elektrisch overhandigd aan Staatsecretaris Heijne